Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • chris
    10
    10
    19/10/2021
    belgie
    Aanbeveling: Yes
    GEWELDIG
    Steeds behulpzaam en begripvol. snelle service
  • Mart
    8
    8
    19/10/2021
    NB
    Aanbeveling: Yes
    Makkelijk te installeren en doet wat ie moet doen!
    Makkelijk te installeren, zelfs voor iemand die niet heel handig is. 1 keer iets hoger afgesteld omdat er een kat onderdoor liep en verder geen valse meldingen meer gehad.
  • Ramon Jorge
    10
    10
    18/10/2021
    Zuid Holland
    Aanbeveling: Yes
    Heel goed and harde geluid
    De alarm is echt goed, en maakt voldoende geluid! Heeft ook afstandbedining en je kan aanpasen wat je wil en hoe je het wil Ik raad deze product zekker aan
  • Anton
    8
    8
    18/10/2021
    Krimpen aan den IJssel
    Aanbeveling: Yes
    Doen wat ze beloven.
    Makkelijk bestellen en snel bezorgen en wat er geleverd wordt is wat je wil krijgen. Dus goed snel en adequaat.
  • Jan Schoemaker
    10
    10
    18/10/2021
    ZWOLLE
    Aanbeveling: Yes
    Top, geleverd volgens afspraak.
    Snelle levering, klasse.
  • John van der Klamp
    8
    8
    11/10/2021
    Bodegraven
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Alles ging goed
  • Janus
    9
    9
    08/10/2021
    Ter Hoofd
    Aanbeveling: Yes
    Snelle levering
    Werd gebeld dat ze de camera al gingen instellingen op simkaart. Tevreden.
  • Bertus
    1
    1
    07/10/2021
    Steenbergen
    Aanbeveling: No
    Niet coulant zeer starre houding niet flexibel
    Een bestelling was geplaatst door ons, echter besloot onze verhuurder een alarminstallatie aan te leggen en konden wij zelf geen alarm aan leggen. Het was idd buiten 14 dagen we stelde voor dat wij een verlies zouden nemen maar het zonde is om materiaal in de stelling te leggen wat nooit gebruikt wordt. Nee dat kon niet beweerden ze, alleen je verkoopt het opnieuw met winst, nee je bekijkt het maar. Ik heb dit werkelijk nooit zo meegemaakt met een webwinkel/bedrijf, denk eerst heel goed na om bij dit bedrijf iets te kopen, materiaal zal best goed zijn de mensen er achter draait alleen maar om money
  • Ron
    9
    9
    06/10/2021
    Breda
    Aanbeveling: Yes
    Goede ervaring
    Levering volgens afspraak . Producten goed beschreven op de website. Eenvoudig te instaleren met mee gestuurde handleiding. Camera en recorder voldoet aan de verwachting.
  • ronny
    8
    8
    04/10/2021
    zonhoven
    Aanbeveling: Yes
    goed en snel
    alles positief
  • alex
    7
    7
    03/10/2021
    Oldebroek
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Levering goed , Nederlandse uitleg erbij. Kind kan de was doen
  • leo
    8
    8
    27/09/2021
    seymons
    Aanbeveling: Yes
    sitcon doet zeker het nodige!!!!!
    sitcon doet het nodige en meer, het is DPD die qua dienstverlening te wensen overlaat - dat is de reden waarom maar 8 gegeven wordt, sitcon alleen zou negen krijgen;
  • marcel
    10
    10
    26/09/2021
    Oldemarkt
    Aanbeveling: Yes
    Eenvoudig en goed
    Binnen 1 dag verzonden
  • Rob van Halm
    8
    8
    18/09/2021
    Ridderkerk
    Aanbeveling: Yes
    een bestelling zonder problemen
    na 2 dagen geleverd
  • Milan
    4
    4
    15/09/2021
    Veldhoven
    Aanbeveling: No
    Product vervangen, maar onbekend met de wet
    Na ruim een half jaar begaf een WiFi-PoE access point het. Na kort contact met Sitcon werd me gevraagd het product retour te sturen. Zo gezegd, zo gedaan. Op het retourformulier heb ik mijn IBAN vermeld t.b.v. vergoeding verzendkosten. Dit is immers via de wet zo geregeld. Product vervangen, prima, maar naar de vergoeding van retourzending kon ik fluiten. Tot twee maal toe om verzocht, maar kreeg doodleuk te horen dat dit niet vergoed zou worden. Na tussenkomst van thuiswinkel waarborg alsnog vergoed, maar het geeft toch te denken dat dit bedrijf pas na veel moeite de wet volgt.
  • Gijs Ruiswijk
    10
    10
    14/09/2021
    Veenendaal
    Aanbeveling: Yes
    zeer goed
    De service bij mijn verkeerde bestelling.
  • T.
    10
    10
    13/09/2021
    Alphen a/d Rijn
    Aanbeveling: Yes
    Top!
    Snelle levering, goede kwaliteit, betrouwbare shop!
  • Eddy Van maldergem
    10
    10
    13/09/2021
    Brakel
    Aanbeveling: Yes
    Alles naar wens gekregen
    Bestelling OK. Leveringsdatum OK.
  • Maarten
    6
    6
    11/09/2021
    Geertruidenberg
    Aanbeveling: No
    Cam werkt niet op mijn WiFi netwerk
    De adapter cam werkt niet op mijn WiFi netwerk. Van alles geprobeerd. Ook met tussenkomst van iemand van Ziggo. Het mocht niet baten. Dus de cam maar weer retour gestuurd. Helaas.
  • Mc
    6
    6
    07/09/2021
    Holland
    Aanbeveling: Yes
    Goede en professionele indruk
    Prima winkel met deskundig personeel. Al heb ik wel 1 op of aanmerking. Het valt mij op dat er veelal oudere producten voor hoge prijzen worden aangeboden. Ik heb een product geretourneerd en voor het zelfde bedrag online een veel beter en nieuwer (nieuwste) model gekocht van zelfde merk. Het product wat ik kocht was een model van 10-11 jaar oud. Verder heb ik een aantal andere camera’s gekocht daar wat prima werkt verder. Graag iets actuelere prijzen, oudere modellen met hoge korting verkopen. De typenummers tonen. Zodat men een prijsvergelijking kan doen. Typenummers worden verborgen gehouden.
  • Patrick
    10
    10
    02/09/2021
    Tessenderlo
    Aanbeveling: Yes
    Super tevreden met aankoop!!!
    Zeer tevreden met aankoop, na mijn eerste bestelling telefonisch contact gehad met verkoopdienst, gelukkig kende die de stand van zaken en rade mij een ander type aan vanwege de gebruiksmogelijkheden, andere bestelling verliep zeer vlot evenals de zelfinstallatie in de camper, gebruikhandleiding is simpel en gedetailleerd, voel mij nu een stuk veiliger op reis en overweeg zelf om een thuisinstallatie aan te schaffen....
  • Franky
    9
    9
    31/08/2021
    Aalter
    Aanbeveling: Yes
    SitcomSecurity volgt zijn zaken goed op
    Er waren problemen met het product en deze zijn vlot opgevolgd
  • Geert
    10
    10
    27/08/2021
    Lierde
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Werk goed. Alleen spijtig dat men niet kan aanpassen dat de ringtoon meerdere keren (Bvb 2 keer) na elkaar kan afgespeeld worden
  • Janick
    10
    10
    27/08/2021
    Ieper
    Aanbeveling: Yes
    Zeer goede samenwerking !
    Mijn opmerking dat de aankoop diende te gebeuren in BTW verlegd werd vrijwel onmiddellijk recht gezet door terugbetaling van de BTW.
  • Michel
    6
    6
    26/08/2021
    Leuven
    Aanbeveling: No
    Geen reactie op mijn e-mails
    Snelle levering, dat wel, maar na 3-4 dagen heb ik nog steeds geen enkele reactie gekregen op mijn e-mails ivm een ontbrekend artikel bij mijn laatste bestelling.
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 373 beoordelingen