Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Adriaan
    9
    9
    12/05/2021
    Polsbroek
    Aanbeveling: Yes
    Super bedrijf.
    Na foutje in aflevering nog dezelfde dag keurig opgelost zonder kosten. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Grote klasse.
  • Karel
    8
    8
    11/05/2021
    Noordwolde (FR)
    Aanbeveling: Yes
    Prima product en doet wat het belofd
    Het product bevestigd en ingesteld zoals in de Nederlandse handleiding staat en het werkte meteen.
  • Richard
    10
    10
    10/05/2021
    Slootdorp
    Aanbeveling: Yes
    Keurige service
    Duideijke communicatie en goede service
  • mario
    4
    4
    06/05/2021
    zonhoven
    Aanbeveling: No
    niet goed
    Ja betaalde 12€ extra voor priority maar moest toch tweedagen wachten
  • Francisco
    10
    10
    06/05/2021
    Darmstadt
    Aanbeveling: Yes
    Qualität sehr gut
    Habe 4 Steckeradapter bestellt. Die wurden auch ziemlich schnell geliefert und die Qualität entsprach meine Vorstellung. Danke
  • LUdo Wouters
    10
    10
    04/05/2021
    Laakdal
    Aanbeveling: Yes
    alles perfect verlopen
    zeer goede ervaring
  • Frans
    7
    7
    01/05/2021
    Hardinxveld-Giessendam
    Aanbeveling: Yes
    Redelijk goed
    Goede aankoop, alleen met een kleine kanttekening. Op de website staat voor 17 uur besteld =de volgende dag gratis bezorgd. Dit was niet het geval volgens een medewerker die ik telefonisch benaderd heb, dit was al een jaar geleden van de site gehaald, vreemd!. En verder moest ik zelf om mijn track en trace code vragen. Verder een prima product en de verdere afhandeling was correct.
  • Guus van Luffelen
    3
    3
    01/05/2021
    Reusel
    Aanbeveling: Yes
    soms zeer goed soms bar slecht
    met spywathes slechte ervaringen heb er al 20 gehad denk ik . NA een paar keer herkent de computer hem niet meer . Advies andere USB POORT. Na een paar keer aankoppelen hetzelfe euvel tot je alle poorten hebt gehad en dan kun je je horloge wegmieteren .Andere produkten zijn wel goed tot redelijk dus toch een aanbeveling .
  • Pj Luckhardt
    7
    7
    29/04/2021
    Amsterdam
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Snel en correct bezorgd
  • Francis
    10
    10
    28/04/2021
    Leuven
    Aanbeveling: Yes
    Prima service.
    Zeer snelle en correcte levering. E-mails worden onmiddellijk beantwoord.
  • joye andre
    8
    8
    28/04/2021
    deinze
    Aanbeveling: Yes
    goed
    wat is de duur (minuten en seconden) van het signaal sirene
  • Olivier
    9
    9
    28/04/2021
    Denderleeuw
    Aanbeveling: Yes
    Heel goede dienstverlening
    Vlotte medewerking
  • Johan
    7
    7
    26/04/2021
    Westerwolde
    Aanbeveling: Yes
    Eerste indruk is dikke prima
    Via de site een beveiligingscamera besteld. Nadat het installeren iets meer moeite kostte dan gehoopt ( mijn eigen onkunde ) kon ik aan de slag. Het apparaat ( vermomd in een nachtlampje) werkt prima en de beeldkwaliteit valt me heel erg mee. Al met al heel tevreden , prijs kwaliteitsverhouding is prima.
  • Johan
    10
    10
    23/04/2021
    België
    Aanbeveling: Yes
    uitstekende service
    Dank aan de vriendelijke en professionele medewerker,voor de snelle afhandeling .
  • ineke
    10
    10
    21/04/2021
    weert
    Aanbeveling: Yes
    prima
    op tijd geleverd..goed verpakt...
  • Johan
    8
    8
    19/04/2021
    Zaltbommel
    Aanbeveling: Yes
    Flexibel toen ik verkeerd product besteld had
    Goed en flexibel geholpen toen ik per ongeluk verkeerd product besteld had. Bestelling telefonisch aangepast voordat het verzonden was.
  • Jan Reijns
    10
    10
    13/04/2021
    Roosendaal
    Aanbeveling: Yes
    positief
    Netjes behandeld
  • Egj Smits
    8
    8
    13/04/2021
    Heemskerk
    Aanbeveling: Yes
    Top
    Prima telefonisch geholpen
  • B
    10
    10
    08/04/2021
    Apeldoorn
    Aanbeveling: Yes
    Zoals altijd, bijzonder professioneel
    Alle tijd genomen voor het vinden van de oorzaak dat ik de camera niet online kon benaderen. Het probleem kon dit keer niet worden opgelost. Vervolgens gekeken wat er wel mogelijk was. hier wordt altijd gedacht in mogelijkheden en niet in problemen. De mensen zijn zeer terzake kundig. Als je goede apparatuur en advies zoekt, is er geen betere beveiligingszaak te vinden in Nederland, Absoluut top.
  • Marja Oranje
    8
    8
    06/04/2021
    Harlingen
    Aanbeveling: Yes
    Eenvoudige bediening maar toch kwam ik er niet uit. Gelukkig kon ik bellen. Toen was het snel opgelo
    Prima
  • Ineke
    9
    9
    06/04/2021
    Arnhem
    Aanbeveling: Yes
    prima apparaat
    Snelle levering, prima verpakt met een duidelijke handleiding. ik had al een deurcamera gehad dus het was snel bevestigd. Alleen zal ik van de winter een nieuwe bestellen want ik heb niet de omschrijving van het apparaat goed gelezen, er zit namelijk geen nachtkijker op dus zou ik altijd een lamp moeten laten branden wat weer uitnodigt om het pad in te lopen. Verder is het een prima apparaat.
  • Aart
    10
    10
    01/04/2021
    Schoonhoven
    Aanbeveling: Yes
    Prima dingetje hoef niet meer te zoeken naar mijn sleutels .Ben er blij mee.
    Voor iedereen aan te raden
  • Hans
    10
    10
    01/04/2021
    Vienna
    Aanbeveling: Yes
    werkte wonderwel
    werkte wonderwel, zeer goede communicatie
  • john
    10
    10
    31/03/2021
    Schoonhoven
    Aanbeveling: Yes
    Super netjes
    Uitstekend
  • Louis
    10
    10
    26/03/2021
    Rotselaar
    Aanbeveling: Yes
    Snel en correct
    Vlugge levering, productbeschrijving is juist
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen