Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Jaap
    10
    10
    15/01/2024
    Dongen
    Aanbeveling: Yes
    Vlotte levering en goede ondersteuning
    Vlotte levering en goede ondersteuning
  • Jos
    7
    7
    10/01/2024
    Tilburg
    Aanbeveling: Yes
    prima producten via Bol besteld
    Ik heb in 2021 via Bol een beveiligingen set met 2 camera's gekocht. Na een maand of 10 is er een "brandvlek" op de lens van één van de twee camera's ontstaan. Prima service, na een belletje direct een andere camera gekregen. Onlangs wilde ik een nieuwe adapter kopen omdat er één kapot was gegaan. Ik wist niet goed welke te bestellen. Na een belletje heb op verzoek een mail met foto's gestuurd. Tot op de dag van vandaag niets meer gehoord. Ik heb uiteindelijk maar een complete nieuwe camera besteld. Deze kwam weer keurig binnen. Dus een prima service, alleen de e-mail afhandeling kan wel beter. Al met al toch een prima ervaring
  • James bond
    8
    8
    07/01/2024
    Barendrecht
    Aanbeveling: Yes
    Super
    Top
  • Vincent Zwier
    10
    10
    29/12/2023
    DRACHTEN
    Aanbeveling: No
    Goede service
    Goede en snelle levering.
  • H Jonge
    8
    8
    25/12/2023
    Emmen
    Aanbeveling: Yes
    goed
    Snelle levering
  • Bruce de Jonge
    9
    9
    20/12/2023
    Ulrum
    Aanbeveling: Yes
    Ajax systeem werkt naar verwachting
    na een bestelling werd ik er door Sitcon telefonisch op geattendeerd dat het bestelde wellicht niet de beste keuze was. Hierna de bestelling gewijzigd in een waar ik nu tevreden mee ben. Fijn dat er is meegedacht om teleurstellingen te voorkomen. Het enige waar ik bij de installatie tegen aanliep is dat de handleiding van Ajax niet volledig voorziet in hoe een probleem met de koppeling van de sensoren met de hub verholpen kan worden. Niet onoplosbaar maar het heeft wel wat tijd gekost.
  • Jeroen
    10
    10
    19/12/2023
    Den Dolder
    Aanbeveling: Yes
    Perfect
    Intelligence
  • André
    10
    10
    15/12/2023
    De Wilp
    Aanbeveling: Yes
    Klantvriendelijkheid uitstekend
    Bestelling bleef uit, na telefoontje met leverancier een direct opgelost.
  • Erik
    10
    10
    09/12/2023
    Halle
    Aanbeveling: Yes
    voldoet aan de verwachting.
    reeds eerder gelijkaardig product gekocht
  • C
    9
    9
    08/12/2023
    Berkel
    Aanbeveling: Yes
    Conform beschrijving en snel verstuurd
    Goed product, ziet er degelijk uit. Product snel verstuurd en handige tracking info.
  • F
    8
    8
    01/12/2023
    Roswinkel
    Aanbeveling: Yes
    goede en snelle service
    goede en snelle service
  • J.W.
    10
    10
    27/11/2023
    Exloërveen
    Aanbeveling: Yes
    Heel goed
    Snel geleverd en goede kwaliteit.
  • Annelies en Niek
    9
    9
    27/11/2023
    Margraten
    Aanbeveling: Yes
    Goede service
    Mijn bestelde artikel was niet meer leverbaar. Ik werd meteen gebeld en werd gevraagd of alternatief ook goed was. Deze besteld, dag later in huis en ben er zeer tevreden over. Perfecte service.
  • Jos
    9
    9
    24/11/2023
    Asten
    Aanbeveling: Yes
    Werkt goed en bestelling correct afgewerkt
    Goede ervaring
  • Jan
    10
    10
    17/11/2023
    De Haag
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Handig apparaat
  • peter korse
    9
    9
    16/11/2023
    MADE
    Aanbeveling: Yes
    geweldige levering en snel.
    contact gehad met sitcom en netjes te woord gestaan toppie.
  • Patrick
    10
    10
    13/11/2023
    Hasselt
    Aanbeveling: Yes
    Duidelijke uitleg
    Problemen met werking toestel. Duidelijke uitleg ivm terugzending en eventuele wederaankopp
  • Joop
    9
    9
    08/11/2023
    Leusden
    Aanbeveling: Yes
    Top
    Palket was ingeleverd bij Dpd Die waren het kwijt Een telefoontje en een 2e voordeurbel / camera , 150 euro totaal , werd direct verzonden Volgende dag in huis! Zeer vlotte service Zeer tevreden Joop Mellink Ps ik doe nooit referenties
  • Jos
    9
    9
    07/11/2023
    Amstelveen
    Aanbeveling: Yes
    uitstekende service
    snel en goed
  • Ernst
    9
    9
    01/11/2023
    Amsterdam
    Aanbeveling: Yes
    Een zaak die ik zou missen.
    Na het verdwijnen van de vestiging in Weesp kan ik gelukkig nog terugvallen op de website van de overige vestigingen. Verzending via de website was supersnel en zonder verzendkosten.