Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Bert
    10
    10
    02/08/2021
    Hellevoetsluis
    Aanbeveling: Yes
    Uitstekend
    Ben erg tevreden. Werk zeer goed. Alleen moet ik nog uitvinden hoe ik een fototje kan vastleggen. De bijgeleverde handleiding is zeer onduidelijk. Er staat ook noiets over in hoe je ongewenste bezoekers kunt fotograferen.
  • Martin
    10
    10
    30/07/2021
    Rotterdam
    Aanbeveling: Yes
    Top service
    Ze nemen de tijd voor je Klantvriendelijk Niet gierig voor toebehoren Dit bedrijf is aan te bevelen En tevreden met mijn aankoop
  • Meerschaut Jose
    5
    5
    26/07/2021
    Zwalm
    Aanbeveling: Yes
    Nog niets ontvangen gaan jullie nog mij bestelling op sturen
    Ik kan niet oordelen heb mijn bestelling nog niéts ontvangen
  • Nancy De Pooter
    10
    10
    26/07/2021
    Lommel
    Aanbeveling: Yes
    Snelle service
    Snelle service en betrouwbaar.
  • Harry
    10
    10
    23/07/2021
    Zoetermeer
    Aanbeveling: Yes
    Zeer welwillende en goed meedenkende medewerkers
    Prima ervaring met de know how van de medewerkers. Zijn goed terzake kundig
  • Lucien
    9
    9
    23/07/2021
    Kievegem
    Aanbeveling: Yes
    zeer goed
    geen opmerkingen, levering probleemloos
  • GJW
    10
    10
    22/07/2021
    Helmond
    Aanbeveling: Yes
    Klantvriendelijk
    Nadat ik mijn bedtelling had geplaatst bleek uit verdere correspondentie dat het apparaat niet aan mijn wensen zou gaan voldoen. Terwijl ik op zoek was naar het telefoonnummer werd ik zelf al door Sitcon gebeld. Zij waren tot dezelfde conclusie gekomen, hadden geen alternatief en stelden voor de order te cancelen en de betaling terug te storten. Nog dezelfde dag stond het weer op mijn rekening. Ik heb overigens nog steeds geen geschikt apparaat kunnen vinden.
  • J. De Ruiter
    10
    10
    19/07/2021
    Apeldoorn
    Aanbeveling: Yes
    Prima
    Zo als beloofd.
  • Koen Ottes
    10
    10
    12/07/2021
    Amsterdam
    Aanbeveling: Yes
    Snel en goed
    Was de afstands van mijn alarm kwijt. Kun je dus los bijbestellen en is er snel. Wat ik gehoopt maar niet verwacht had..
  • Van Roy
    2
    2
    08/07/2021
    Dormaal
    Aanbeveling: No
    Bar slecht
    Slecht,aankoop zonder snoer geleverd en is niet op site vermeld
  • KRISTIEN
    9
    9
    08/07/2021
    Pelt
    Aanbeveling: Yes
    Snelle reactie.
    Nadat de bestelling niet aankwam, werd er snel gereageerd en werd het probleem snel opgelost.
  • J.Luesken
    10
    10
    04/07/2021
    T Harde
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Vlotte levering
  • Jo
    10
    10
    22/06/2021
    Zwevegem
    Aanbeveling: Yes
    Perfect
    Snel geleverd en zoals omschreven
  • mexxke
    10
    10
    21/06/2021
    België
    Aanbeveling: Yes
    Prima service
    Er is een ruim aanbod en er wordt snel geleverd en bij eventuele problemen nemen ze onmiddellijk contact met u op dat is nog is echte service.
  • Michiel
    10
    10
    21/06/2021
    Fleringen
    Aanbeveling: Yes
    Prima
    Overzichtelijke website ,snelle levering na bestelling. Product voldoet aan de verwachtingen.
  • P.J.J.
    9
    9
    21/06/2021
    Heerhugowaard
    Aanbeveling: Yes
    Top
    Telefonisch goed bereikbaar. Goede uitleg en hulp bij installatie. Grandioos.
  • michiel
    10
    10
    18/06/2021
    hornhuizen
    Aanbeveling: Yes
    goede en snelle levering
    ik heb het ervaren als goede webshop
  • Diederik
    8
    8
    17/06/2021
    Alveringem
    Aanbeveling: Yes
    correcte, snelle levering
    goede uitleg op de site
  • RGJ
    10
    10
    17/06/2021
    Haarlem
    Aanbeveling: Yes
    zeer goed
    zeer goede site en duidelijke omschrijving wat ik besteld heb en de levering was bijzonder snel. ga zo door!! vr Groet, RGJ v Keijzerswaard
  • Jennifer
    10
    10
    17/06/2021
    S.
    Aanbeveling: Yes
    Prima afhandeling
    Wij hadden een defect product ontvangen maar deze werd binnen No-time vervangen door een nieuwe. Goede service!
  • Yvette
    10
    10
    15/06/2021
    Den Haag
    Aanbeveling: Yes
    Goed product
    Snel geleverd en Keyfinder gelijk in gebruik genomen
  • Stefaan
    8
    8
    14/06/2021
    Sint-kruis
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Mijn geld mooi terug gekregen, nadat ik het verkeerde produkt aankocht goede service.
  • Maarten
    5
    5
    08/06/2021
    Barendrecht
    Aanbeveling: No
    Goed product, maar matige communicatie
    Met het gekochte product ben ik erg blij, maar de communicatie liep matig. 1e keer wel goed contact gehad, maar toen het product werd verzonden heb ik geen verzendbericht of Track and Trace ontvangen van SitCON en/of de vervoerder. Ik moest zelf na een paar dagen informeren en kreeg te horen dat de bezorger voor een gesloten deur heeft gestaan (terwijl we gewoon thuis waren) en het pakket afgehaald kon worden. 2e bezorgpoging zat er niet in en ook bij de buren leveren was lastig. Beetje jammer.
  • Hilde
    9
    9
    01/06/2021
    Heemskerk
    Aanbeveling: Yes
    Goede ervaring
    Blij met de geleverde keyfinder en snel geleverd.
  • niels
    3
    3
    31/05/2021
    Kruibeke
    Aanbeveling: No
    Slecht
    Product word niet beschreven op de site zoals ze effectief is. Op dat gebied is het oneerlijk.!
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen