Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • axel
    10
    10
    19/09/2022
    Kruibeke
    Aanbeveling: Yes
    Enkel positief
    Handige site, goede verhouding prijs/kwaliteit en snelle levering.
  • Christina
    10
    10
    19/09/2022
    Opende
    Aanbeveling: Yes
    wat een leuk product!
    een uil als opritverklikker, wat leuk bedacht en werkt ook nog eens perfect. Snel geleverd en een aanrader!
  • Filip Grijze
    10
    10
    17/09/2022
    Herzlake (Duitsland)
    Aanbeveling: Yes
    Professionele technische ondersteuning en zeer snelle bezorging!
    De telefonische technische advies was zeer professional. Ondanks dat ik in Duitsland woon is het product in 25 uur bezorgd. Zo'n snelle bezorging krijg ik met Duitse bedrijven in Duitsland niet voor elkaar. Dus mannen: bedankt!
  • Patrick
    10
    10
    12/09/2022
    Theux Belgique
    Aanbeveling: Yes
    Service impeccable
    Parfait depuis la commande facile jusqu’à la livraison rapide.
  • Michel
    9
    9
    07/09/2022
    Oostende
    Aanbeveling: Yes
    correcte levering
    alles verliep vlot
  • Martha
    10
    10
    05/09/2022
    IJmuiden.
    Aanbeveling: Yes
    Prima.
    Het is prima allemaal.
  • Wim
    10
    10
    02/09/2022
    Putte
    Aanbeveling: Yes
    Goede dienst na verkoop
    Verkeerde voeding werd onmiddellijk vervangen + nieuwe sensor
  • A
    10
    10
    01/09/2022
    Sevenum
    Aanbeveling: Yes
    Boven onze verwachting.
    Dit product is geweldig
  • Jan
    3
    3
    29/08/2022
    Hoogerheide
    Aanbeveling: Yes
    SITCONsecurity.nl zelf prima maar DPD verkloot het.
    Mijn ervaring met SITCONsecurity.nl is op zich prima. Zou van mij vijf sterren verdienen echter SITCONsecurity.nl maakt gebruik van de dubieuze pakketbezorger DPD. DPD heeft er een handje van om geen pakketten bij ons aan de deur af te leveren. Standaard "we hebben je gemist" en het pakket gaat naar het afhaalpunt. Om dit te voorkomen geven we neerzettoestemming waarop DPD aangeeft het pakket is bezorgd zonder ook maar aan de deur te zijn geweest. We hebben dus niets bezorgd gekregen en geen DPD gezien terwijl we gewoon thuis waren.
  • Marc
    10
    10
    25/08/2022
    Gent Zwijnaarde
    Aanbeveling: Yes
    Verbazend zeer goede site voor aanbieding product en daags nadien geleverd. bravo!!
    Ik zocht een female BNC naar female Tulp. Zeer duidelijke site met beschikbare producten. Verbazend snelle levering daags nadien, Echter door bug in programme geen confimatie gekregen van mijn bestelling, Zeer blij met product en dienst van levering. gefeliciteerd. Een aanrader,
  • Pearl
    6
    6
    24/08/2022
    Naaldwijk
    Aanbeveling: Yes
    goed en slecht
    Mijn ervaring is aan de ene kant goed met de snelle levering. Maar wat het retourneren betreft gaat het niet makkelijk. Er zijn geen duidelijke informaties over een retour formulier bijvoorbeeld. Ik heb er geen een gekregen. Ik heb het in email gevraagd. het retourneren in voor je eigen conto. Bij andere bedrijven is het vaak gratis. en krijgt men meteen een retour etiket in het pakket mee. Dat is een verbeter punt denk ik. verder ben ik tevreden.
  • Paul
    10
    10
    23/08/2022
    Sint truiden
    Aanbeveling: Yes
    9
    Snel levering ,en werk prima
  • hoestlandt
    10
    10
    23/08/2022
    Blankenberge
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Snelle levering
  • Rik Lamerant
    4
    4
    23/08/2022
    Nieuwkerke (heuvelland)
    Aanbeveling: No
    Moeilijk
    Geen Nederlandse handleiding bij
  • ronny
    9
    9
    19/08/2022
    zonhoven
    Aanbeveling: Yes
    alles verloopt vlot
    top materiaal
  • warry ooststroom
    7
    7
    18/08/2022
    Schaijk
    Aanbeveling: Yes
    Grandioos
    Snelle service...1 min puntje ..de bezorger deponeert bij de buren ( wij waren thuis ) met briefje ..toestemming voor neerzettoestemming. Jammer.
  • Jan
    9
    9
    17/08/2022
    Meliskerke
    Aanbeveling: Yes
    Snelle levering goed product echter verkeerde adapter
    Helaas was de bijgeleverde adapter een 15volt moet 5 volt zijn. Eerst dacht ik werkt niet, nieuwe gevraagd en gekregen, maar weer 15 volt. Werkt nu wel maar om verklikker op te laden moet ik dezelfde adapter van de ontvanger gebruiken.
  • Ben
    9
    9
    16/08/2022
    Antwerpen
    Aanbeveling: Yes
    Defect product ontvangen en zeer professioneel opgelost
    Ik had een defect product ontvangen en dit is op een goede en professionele manier opgenomen geweest en opgelost.
  • Cor
    8
    8
    16/08/2022
    Woerden
    Aanbeveling: Yes
    Prima service
    Komen afspraken na. Na bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd.
  • Hans
    8
    8
    15/08/2022
    Groningen
    Aanbeveling: Yes
    Aankoop voldoet aan verwachting
    Snelle en adequate afhandeling, product voldoet aan verwachting.
  • Guus
    10
    10
    10/08/2022
    Poeldijk
    Aanbeveling: Yes
    Prima
    Makkelijk in gebruik
  • Mark
    9
    9
    08/08/2022
    Limburg
    Aanbeveling: Yes
    Goed
    Goed
  • Famke
    10
    10
    03/08/2022
    Utrecht
    Aanbeveling: Yes
    Snelle levering, goed product
    De bestelling kwam heel snel binnen, het product werkt prima.
  • Henny Schapendonk
    10
    10
    28/07/2022
    Biezenmortel
    Aanbeveling: Yes
    product beantwoordt aan de verwachting
    Het was niet helemaal duidelijk hoe het product geopend moest worden, maar het filmpje op de site bracht duidelijkheid. Bedankt.
  • Guy
    10
    10
    28/07/2022
    Putte
    Aanbeveling: Yes
    Uitstekende klantenservice
    Deur alarm besteld en ontvangen maar door een foute montage van de springveren en kontaktpunten in de batterijhouder, gingen de batterijen er niet in. Naar klantendienst gebeld, en de volgende dag heb ik een goed werkend produkt ontvangen. Een defekt kan altijd voorkomen, daarom geeft een efficiente en vriendelijke klantendienst vertrouwen om te kopen.
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon