• Stores in Amsterdam (NL), Utrecht (NL) and Maaseik (BE)
  • Expert sale team and customer service
  • Specialist since 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Jasmijn Heuvel
    10
    10
    07/10/2019
    IJsselstein
    Aanbeveling: Yes
    Ruim assortiment beveiligingscamera’s en goede service
    Ik zit in een vechtscheiding en voelde me niet meer veilig. Een kennis adviseerde mij daarom om eens op de website van Siton Security.nl te kijken. De website was heel duidelijk en uitgebreid maar ik wilde graag nog wat meer advies en ben naar 1 van hun winkels gegaan. Blij verrast want daar werd ik heel goed geholpen door een geduldig en vriendelijke medewerker die de tijd nam om met mij de juiste beveiligingscamera's te vinden. Ze hebben ook een groot assortiment minicamera's en voicerecorders waar ik zeker nog een keer voor terug kom. Bedankt B
  • Daniel
    9
    9
    04/10/2019
    Amsterdam
    Aanbeveling: Yes
    Fijn geholpen door Marc
    Marc heeft me zeer goed geadviseerd in de winkel in Weesp afgelopen zaterdag. Blij met het product en service
  • Inge
    9
    9
    20/09/2019
    Wijk bij Duurstede
    Aanbeveling: Yes
    Top service
    Goede service en erg tevreden over het camerasysteem
  • Mathe
    10
    10
    06/08/2019
    Middenbeemster
    Aanbeveling: Yes
    Zeer goed en duidelijk advies in de winkel en via de telefoon
    Bullet camera met 4 kanaals recorder gekocht. Perfect beeld overdag en s'nachts tot op 40 meter. Goede uitleg en de verkoper denk echt mee, ook telefonische prima servies. Ben zeer tevreden over de aankoop
  • Zijm
    10
    10
    03/07/2019
    Arnhem
    Aanbeveling: Yes
    Goede service
    We waren een kapje kwijt van een AB, bij navraag werd deze kostenloos opgestuurd!
  • Frank
    2
    2
    17/04/2019
    Vijfheerenlanden
    Aanbeveling: No
    1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
    Pluspunten

    Snel geleverd.

    Verbeterpunten

    Bestelde is niet gelijk aan de afbeelding en van minderwaardige kwaliteit. Vuilnisbak.

  • Erik
    10
    10
    25/02/2019
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Alle producten anoniem besteld voor vijf uur besteld en de volgende dag in huis Duidelijke website / product beschrijving

  • Frans
    10
    10
    02/02/2019
    Waskemeer
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle reatie op mail met vraag. Beschrijving en software via wetransfer opgestuurd.

    Verbeterpunten

    Geen

  • Hidde T.
    7
    7
    16/01/2019
    Apeldoorn
    Aanbeveling: Yes
    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
    Pluspunten

    Goede communicatie en levering op tijd.

    Verbeterpunten

    Zoekfunctie op website werkt niet goed.

  • Ik zeg het liever niet
    9
    9
    09/01/2019
    3300 tienen ,België
    Aanbeveling: Yes
    4 sterren: goede service, goed behandeld
    Pluspunten

    Goede service Mail sturen en probleem wordt direkt opgelost

  • Gino
    10
    10
    04/01/2019
    Belgie
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    heel tevreden over het apparaat.Het werkt perfect. Levering was snel en perfect verlopen.Dikke pluim voor dit bedrijf.

  • anoniem
    7
    7
    01/01/2019
    Aanbeveling: Yes
    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
    Pluspunten

    Snelle levering. Bij vragen een duidelijk antwoord met de juiste hulp.

    Verbeterpunten

    Vraag stellen onder het product werkt niet beter direct via hun eigen email

  • anoniem
    10
    10
    08/12/2018
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    - telefonisch goed bereikbaar - medewerkers met kennis van zaken - ruim assortiment

  • Jet
    10
    10
    21/09/2018
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Perfecte service. Zeer snelle levering. Zeer tevreden over dit bedrijf!

  • Casper
    10
    10
    21/07/2018
    Doetinchem
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Het bedrijf levert wat je besteld.Ook al was de advertentie niet korrekt.IK zou ze de warme Douch geven (zoals de consumentenbond dit doet bij Kassa)Vandaag besteld morgen geleverd.

  • anoniem
    10
    10
    28/06/2018
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Prima service. Snelle levering.

  • reinier
    10
    10
    31/05/2018
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Kon onmiddelijk defect product omruilen. Zeer snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Spy-pen SKU 7018 functioneert na jaren nog steeds uitstekend. Was gebruiksaanwijzing kwijt. Deze werd binnen 5 min. toegezonden! Klasse!

    Verbeterpunten

    Nee.

  • Erwin
    10
    10
    24/04/2018
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Bestellingen verlopen vlot Helpdesk is snel

  • Rita
    10
    10
    18/04/2018
    Brussel
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Ik woon in Brussel mijn deur was vandaliseerd .Ik heb en camera die op mijn deur gedaan .sindsdien ik ben te blij. Dank u wel Sitcon .

  • Mirjam
    9
    9
    05/04/2018
    Sprang-Capelle
    Aanbeveling: Yes
    4 sterren: goede service, goed behandeld
    Pluspunten

    Ben zeer fijn geholpen. Moest met spoed een nieuwe 4G camera hebben, toen mijn oude (ook gekocht bij dit bedrijf) het ineens begeven had. Als service werd de camera door hen voor mij ingesteld zodat ik hem per direct kon gaan gebruiken. De volgende dag werd deze al bij mij geleverd. Zij hebben professioneel personeel, dat ook goed telefonisch advies uitbrengt als je een vraag hebt.

    Verbeterpunten

    Er zit geen gebruiksaanwijzing bij het product. Zou fijn zijn als die bijgesloten zou zijn.

  • Hilde
    10
    10
    19/03/2018
    Aalsmeer
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Goed geholpen aan de telefoon door Mitch en bestelling snel in huis

  • anoniem
    9
    9
    09/03/2018
    Roosendaal
    Aanbeveling: Yes
    4 sterren: goede service, goed behandeld
    Pluspunten

    Goede service. Heel geduldig in uitleg. Top geholpen en een product wat voldoet aan mijn verwachtingen. 3G buitencamera.

  • Robert
    10
    10
    08/03/2018
    9051 Sint-Denijs-Westrem België
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Correcte firma met vriendelijke en technische zeer goed op de hoogte medewerkers en met kennis van de producten die ze verdelen. Heb een zeer goede ervaring met het Filiaal in Maaseik !!

    Verbeterpunten

    alleen maar positief. Eventueel een filiaal openen meer in het center van België

  • Dirk Verstraelen
    10
    10
    08/03/2018
    Antwerpen
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Kwalitatieve hoogstaande producten en service. Steeds vriendelijke en correcte contacten. Facturatie en verzendingen steeds correct. Top !!!!!!!!!!!

    Verbeterpunten

    Geen

  • Sylvia
    10
    10
    29/01/2018
    Echt
    Aanbeveling: Yes
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Zeer snelle levering en ondersteuning bij aanschaf. Tevens na bijna 2 jaar in gebruik een vriendelijke en super service met groot oplossend vermogen.

    Verbeterpunten

    Vooral zo door gaan

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen