Blog

Tips voor camera bij de voordeur plaatsen

Een camera bij de voordeur is helemaal de trend. Hierbij is er keuze tussen een video deurbel of een beveiligingscamera. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Bekijk de beste tips met betrekking tot het plaatsen van een camera bij de voordeur.

Read more

Welke resolutie bewakingscamera’s heb ik nodig?

Er valt veel te zeggen over de resolutie van bewakingscamera’s. Van lage resolutie en slechte beeldkwaliteit tot de best denkbare beeldkwaliteit. Het is niet altijd nodig om voor de hoogste resolutie te gaan. Welke resolutie u nodig heeft hangt van de situatie af.

Read more

Tips voor het kopen van bewakingscamera’s

Beveiliging of bewaking van de woning, het kantoorpand of het bedrijfspand. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste bewakingscamera’s te vinden. In dit artikel een aantal tips voor het kopen van bewakingscamera’s. Waarop te letten en wat kost een goede bewakingscamera set?

Read more

Bewakingscamera die opneemt

Een bewakingscamera moet niet alleen live beelden verzenden maar bij voorkeur ook beelden opnemen. Deze beelden kunnen mogelijk in een later stadium dienen als bewijsmateriaal. Welke bewakingscamera’s kunnen beelden opnemen en opslaan? Hieronder een overzicht van de beste bewakingscamera’s.

Read more

Deurspion met camera en wifi kopen

Een deurspion filmt wat zich bij de (voor) deur afspeelt. Hierdoor is het mogelijk om toegangsdeuren in de gaten te houden. Bovendien biedt een deurspion nog meer mogelijkheden: het werkt eventueel als video deurbel.

Read more

Hoe kunt u een verborgen camera opsporen?

U wordt bespioneerd of heeft hier een vermoeden op. Dit kan zowel binnen het bedrijf of de privéwoning zijn. Hoe kunt u een verborgen camera opsporen? Hier zijn een aantal handige trucjes voor, desnoods ondersteund met speciale opsporingsapparatuur.

Read more

Verborgen camera in rookmelder

Een verborgen camera in een rookmelder noem je ook wel een spy camera. Het is de ideale manier om de partner, werkgevers of anderen te bespioneren. U volgt alle bewegingen in de woning, op kantoor of waar dan ook en kijkt van een afstand mee. In veel gevallen is deze verborgen camera ook voorzien van nachtzicht.

Read more

Beste beveiligingscamera’s in 2020

Beveiligingscamera zijn niet meer weg te denken bij bedrijven, woningen en overige panden en terreinen. Bewakingscamera’s schrikken af en verzamelen bewijsmateriaal. We zetten de beste beveiligingscamera voor 2020 op een rij.

Read more

Monitor voor bewakingscamera kopen

Met bewakingscamera’s beveiligt u uw eigendommen op de juiste manier. 24 uur per dag toezicht, zo bent u problemen voor. Een monitor voor een bewakingscamera kopen blijkt niet altijd even makkelijk. Toch heeft u behoefte aan een goede monitor die de beelden duidelijk weergeeft.

Read more

Geluidsopnames maken zonder toestemming

Stiekem geluidsopnames maken oftewel zonder toestemming, mag dat? En mag u deze geluidsopnames met anderen delen of verspreiden? Een audio-opname met betrekking tot een gesprek kan als bewijsmateriaal dienen, het is hierbij wel belangrijk om rekening te houden met de regel- en wetgeving.

Read more

1 2 3 4 5 ... 39 Next Page
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 200 beoordelingen